Website by Intertext Boekproducties

middenzuil
testbannergp
balkboven
welkom1
Bio1
Biblio1
Contact1
Gasten1
Guy Prieels

Fragment uit Roofliefde

 

De daaropvolgende dag ben ik teruggekeerd naar die boetiek. Hoewel de deur wegens het goede weer openstond, durfde ik toch niet zomaar naar binnen gaan. Ik had een goede reden nodig. Ik liep wat heen en weer op de stoep, stak de straat over en keerde terug om een paar keer halt te houden voor de vitrine. Ik voelde me eerlijk gezegd een beetje belachelijk.

Tot die meid me in de gaten kreeg. Omdat er geen volk in de zaak was, kwam ze heel bedaard een luchtje scheppen en sprak me aan alsof ik een oude kennis van haar was of een vaste klant. ‘Hoi! Hoe gaat het?’ – ‘Hallo!’ Even was ik verrast maar dan lachte ik haar toe alsof ik haar ook al jaren kende.

We wisselden wat algemeenheden uit, over de hittegolf van de voorbije weken, de verschrikking van de Gentse Feesten en de stank van bier en kots die in de stad hing. Wat een viezigheid, vond ze. Ik was het over de hele lijn met haar eens. Diezelfde morgen, hier vlakbij, had ik er ongeveer mijn maag en darmen uitgekotst na een nachtje volksplezier in het centrum, maar dat vertelde ik haar natuurlijk niet.

Of het vrouwtje gelukkig was met de spullen waarop ik haar had getrakteerd, wilde ze weten. Ze mocht me wel dankbaar zijn, vond ze. Dankbaar? Daar zei ze wat. Ik had op mijn kin kunnen kloppen, als ze dat bedoelde.

Nadat ik Alexandra gisteren thuis had afgezet, was ik naar Gent teruggekeerd met één gebed op de lippen: ‘Heilige Maria, Moeder Gods, geef me de kracht en het inzicht om me meester te maken van De Ring en alles wat eraan vastzit.

Hoe moest ik dat nu aan die meid haar verstand brengen? Ik kon bezwaarlijk zeggen: ‘Ga nog eens in die onderste lade de spullen zoeken die je gisteren niet hebt gevonden. En vooral geen haast.’

We taterden wat. Ze vroeg waar ik vandaan kwam, wat ik deed voor de kost. Apotheker? Klonk als muziek in d’r oortjes. De Ring kwam binnen handbereik, ik voelde het. Zonder aarzelen waagde ik mijn kans. Ik kleedde mijn vraag een beetje in. Of zij niet een winkel wist waar ik kinky spullen kon kopen? Ze moest lachen, ze had me meteen door.

‘Ik heet Valerie.’ – ‘Vincent.’ – ‘Kom erin, Vincent, ik wilde net van mijn middagpauze genieten.’ Ze sloot de voordeur, draaide de sleutel om in het slot en vroeg me haar te volgen naar de salon die achter de winkelruimte lag.

Ze was alleen die dag, de uitbaatster was naar zee. ‘Trek in koffie?’ vroeg ze, terwijl ze haar topje losknoopte. ‘Trek je kleren uit en ga op de bank liggen,’ beval ze. Ik gehoorzaamde. Ik wachtte op maar één gebeurtenis: het moment suprême waarop haar rokje langs haar billen zou glijden en ik zou kennismaken met de magie van De Ring.

Ze kwam bovenop me zitten, stak mijn pik door de ring heen en liet hem bij haar naar binnen glijden. Ze sopte. Gelijk begon ze me te berijden. Op haar gezicht was geen emotie te zien. Ze hield haar ogen strak op me gericht met dezelfde geveinsde onverschilligheid van een kat die net een muis heeft gevangen. Ze draaide rondjes op mijn lul. Een rondje links en een rondje rechts, een diepe haal voorwaarts en een achterwaarts. Er zat een zuignap in haar kut want ze begon zowaar mijn jongeheer te melken. Ik werd helemaal stijf. Het leek erop alsof ik nog alleen uit erectie bestond, van mijn tenen tot mijn nek.

Terwijl ze mijn tepels fijnkneep sprongen de tranen me in de ogen. Daar genoot ze van. Er speelde een monkellachje om haar lippen. Niet veel later schoof er een floers over haar blik, haar ogen werden donker alsof het duister inviel.

En toen, terwijl ik er het minst op beducht was, ramde ze haar vuist recht in mijn smoel, vlak onder mijn oog. ’t Was goed raak. Terwijl mijn schedel middendoor spleet, zag ik spetterend vuurwerk.

Ik hield mijn handen voor mijn gezicht om de volgende slag te pareren. ‘Wat doe je nou?’ kreunde ik. ‘Je wilde toch kinky? Je krijgt kinky,’ lachte ze vrolijk. Ze maakte een schijnbeweging naar links en haalde dan uit rechts. En pets! Deze keer verkocht ze me met de vlakke hand een daverende lel voor mijn kop.

Toen kwam ze pas echt op dreef. Ze begon aan een woeste rit waarbij ze me aanspoorde als een paard dat voor zijn leven moest rennen. ‘Doorgaan!’ riep ze. ‘Ja… Zo… Diep gaan… Godverdomme! Ja! Splijt me middendoor…’

Ze schreeuwde het uit, kromp ineen onder de kracht van haar orgasme en viel naast me neer op het vloerkleed.

Zoals ik het vertel is het gebeurd. En niet anders. Of toch? Zoiets kan ik toch niet gedroomd hebben?

264 pagina's l ISBN 978 90 5341 954 0 l 17,90 €

terug
Roofliefdeweb
Welkom Reacties